Van harte welkom op de website van buurtvereniging Speuld en Omstreken.  

PLAATSELIJK NIEUWS & MEDEDELINGENStrijd werd er gestreden,

Speuld Plus is op 5 februari weer bij elkaar geweest. Wederom een bijzonder grote opkomst van deelnemers aan ons Speuld Plus gezelschap, zelf weer enkele nieuwe gezichten.  Het paste allemaal precies, de zaal was niet te klein en ook niet te groot, dus wat willen we nog meer. De vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken,  de middag ging van start met een aangekleed kopje koffie of thee.  Het was weer geweldig zulk mooi banket er werd geserveerd. Gerda maakt er altijd wel weer iets moois van. Dat geeft elke Speuld Plus ook iets feestelijks. 

Bij de start van de middag heeft Nely de  aanwezigen voorzien van informatie over de komende Speuld Plus plannen.  Vooral de mededeling over de plannen voor 6 mei  bracht merkbaar enige opwinding bij de aanwezigen. Er worden plannen voorbereid om met het hele Speuld Plus familie een uitstapje te maken naar Amsterdam. Dat vergt nog wel wat voorbereiding en organisatie maar het moet te doen zijn.

Na de koffie en mededelingen was er de spelmiddag.  Er waren verschillende gezelschap spelen waarmee zeer fanatiek de strijd met elkaar werd aangegaan.  Uiteraard werd er aan de tafels ook heel veel bijgepraat over alles wat ons bezig houd. Zo is een spelmiddag inspanning en gelijk ontspanning en ontmoeting. Dat is toch prachtig als dat allemaal geregeld kan worden in één middagje in de maand? We kijken tevreden terug op deze mooi Speuld Plus bijeenkomst.

 

   

  Mensen met gemeenschappelijke richtingen en een gevoel van saamhorigheid kunnen snellen en gemakkelijker hun doel bereiken omdat ze elkaars stuwkracht benutten. 

.