Van harte welkom op de website van buurtvereniging Speuld en Omstreken.  

PLAATSELIJK NIEUWS & MEDEDELINGEN
“Speuld Plus familie 2020”


Dachten we net dat de feestdagen voorbij waren komt er nog een Speuld Plus evenement achteraan. Voor deze bijeenkomst waren de nodige voorbereidingen getroffen.  De vrijwilligers hadden stampotten gekookt voor de gezamenlijke maaltijd. Boerenkool, zuurkool, hutspot, worst en jachtschotel met herten biefstuk.  Het Nieuwjaars stamppot buffet kon beginnen.  Iedereen was ruim op tijd aanwezig.  We konden elkaar de beste wensen over brengen en hebben samen enkele spelletjes gespeelt, het was echt als een grote Speuld Plus familie.  Uiteraard werd er een drankje geschonken en niet te vergeten de zelf gemaakte advocaat van Corrie Bleijnberg.


Een van de spelen was het kranten spel. Dit liep nog bijna uit de hand omdat een krant te dicht bij het kaarsje op tafel kwam begon de krant vlam te vatten. Gelukkig werd de vlam snel geblust.  Maar de aandacht was snel weer terug bij het spel, er werd zeer fanatiek gestreden om de punten.


Het eten werd afgesloten met heerlijk ijs , advocaat , vruchten en slagroom.  Het was smullen en zeer gezellig.

 

 

D

 

  

  Mensen met gemeenschappelijke richtingen en een gevoel van saamhorigheid kunnen snellen en gemakkelijker hun doel bereiken omdat ze elkaars stuwkracht benutten. 

.