Van harte welkom op de website van buurtvereniging Speuld en Omstreken.  

PLAATSELIJK NIEUWS & MEDEDELINGEN


 

Een behoorlijke chaos bij Speuld Plus,


Op 6 maart was het weer Speuld Plus middag. Vanuit de wijde omgeving kwamen de Speuld Plussers weer  naar de Speulderbrink. Daar was de zaal al in gereedheid gebracht door de vrijwilligers. Zoveel mogelijk tafels want dat zou deze middag wel nodig zijn. Maar de middag begon met koffie en gebak gemaakt door Gerda. Als Gerda mee had gedaan met “heel Holland bakt” dan was ze vast heel hoog geëindigd. Want het was ook deze keer weer geweldig wat ze had mee gebracht.  Verschillende stukjes taart en alles vers, s, morgens gemaakt, s, middags bij de koffie.  Onder de koffie de mededelingen van Nely.  Hoofdzaak was toch wel dat we op 1 mei van plan zijn om weer een dagje met z’n allen er op uit te gaan.  We gaan dan met de bus naar Zwartsluit, Genemuiden en Mastenbroek. Dus dat klink veel belovend. De voorbereidingen zijn in volle gang.  Dan nog een mededeling over het jubileum jaar van de school. Dit zal met verschillende activiteiten worden gevierd. Onder andere een soort markt op het schoolplein. Daar zullen we als Speuld Plus ook van de partij zijn. Over de details van onze aanwezigheid op de markt wordt nagedacht.


Dan was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Dicky van Laar heeft de hele groep begeleid in het maken van een krans, dit met het oog op de aanstaande Pasen. Een krans met groen mos, taakjes, eitjes en veertjes. De kransen zijn een sieraad op de tafel of buiten met voer balletjes voor de vogels.  De samengestelde kransen waren prachtig alleen het gaf wel een hoop rommel, eigenlijk was het een behoorlijke chaos. Er was heel wat veeg en opruimwerk te doen en heel misschien ligt er ergens nog wel een takje of stukje mos.  Maar de Speuld Plussers konden hun creativiteit kwijt en met voldoening en een mooie krans ging iedereen weer naar huis. Ook vanaf deze kant Dicky bedankt voor het organiseren deze creatieve middag.  

 

 

 

 

 

  

 

  

Reclame voor de Neeltje Paoterhof,

(t'Is weer voorbij de mooie zomer, gelukking hebben we de foto,s nog.)

 

.

 


 

 

 

 


 

 


  


 


De nieuwsbrief van de buurtvereniging + de notulen van de bijeenkomst in Staverden met het College van B&W kunt u lezen door de onderstaande links te openen:

Nieuwsbrief_Buurtvereniging.pdf

2016-11-15_Notulen_Avondbijeenkomst_Staverden.pdf

----------------------

 

  

  Mensen met gemeenschappelijke richtingen en een gevoel van saamhorigheid kunnen snellen en gemakkelijker hun doel bereiken omdat ze elkaars stuwkracht benutten. 

.